Afishohen datat e provimeve të sezonit të vjeshtës për të gjitha ciklet e studimit në Fakultetin e Veprimtarisë Fizike dhe Rekreacionit, për vitin akademik 2022-2023.

Afishohen datat e provimeve të Sezonit të Vjeshtës, për të gjitha ciklet e studimit Bachelor dhe Master viti akademik 2022-2023:

  • Bachelor në Fushat e Veprimtarisë Fizike, Shëndetit dhe Rekreacionit, Vjeshtë 2023. Për më tepër klikoni këtu 
  • Master Profesional në Aktiviteti Fizik dhe Shëndeti – Trajner Fitnesi, Vjeshtë 2023. Për më tepër klikoni këtu 
  • Master Profesional në Menaxhim në Sport dhe Turizëm, Vjeshtë 2023. Për më tepër klikoni këtu 
  • Master Shkencor në Aktiviteti Fizik dhe Shëndeti, Vjeshtë 2023. Për më tepër klikoni këtu 
Blog Attachment