MASTER EUROPIAN NË SHËNDET DHE AKTIVITET FIZIK

lajm1

Master Ndërkombëtar 2 vjeçar (120 ECTS) ofrohet së bashku nga : Universiteti i Romës “Foro Italico” (institucioni koordinues), Universiteti i Vjenës, Universiteti i Danimarkës Jugore – Odense, Shkolla Norvegjeze e Shkencave Sportive – Oslo, Universiteti Gjerman i Sportit – Cologne.
Informacionin e detajuar mbi programin, tarifat dhe mënyrën e aplikimit do ti gjeni në adresën në internet www.europeanmasterhpa.it Afati i fundit i aplikimit eshtë data 21 Korrik 2014 ora 13:00.
Për sqarime të mëtejshme mund të kontaktoni me : Drejtorinë e Marrdhënieve me Jashtë dhe Teknologjisë së Informacionit Nga e hëna – premte ora 10.00 – 12.00.

 

Blog Attachment