NJOFTIM mbi kampingun malor në Theth

kursi i thethit

Njoftohen studentet e Vitit të dytë bachelor që do te zhvillojne kampingun malor ne theth se nisja do të bëhet diten e hene, date 03/  ora 6:00 am.
Dhe pajisjet individuale te nevojshme

Blog Attachment