Njoftim për afishimin e datave të provimeve të sezonit të dimrit për vitin akademik 2022-2023

Afishohen datat e provimeve të Sezonit të Dimrit, Semestri I për ciklin e dytë të studimeve Master viti akademik 2022-2023:

  • Master Profesional në Aktiviteti Fizik dhe Shëndeti – Trajner Fitnesi, Semestri I – 2022-2023. Për më tepër klikoni këtu 
  • Master Profesional në Menaxhim në Sport dhe Turizëm, Semestri I – 2022-2023. Për më tepër klikoni këtu 
  • Master Shkencor në Aktiviteti Fizik dhe Shëndeti, Semestri I – 2022-2023. Për më tepër klikoni këtu 
Blog Attachment