Njoftim për afishimin e datave të provimeve të sezonit të verës për vitin akademik 2022-2023

Afishohen datat e provimeve të Sezonit të Verës, Semestri II për ciklin parë dhe dytë të studimeve Bachelor dhe Master viti akademik 2022-2023:

  • Bachelor në Fushat e Veprimtarisë Fizike, Shëndetit dhe Rekreacionit, Semestri II – 2022-2023. Për më tepër klikoni këtu 
  • Master Profesional në Aktiviteti Fizik dhe Shëndeti – Trajner Fitnesi, Semestri II – 2022-2023. Për më tepër klikoni këtu 
  • Master Profesional në Menaxhim në Sport dhe Turizëm, Semestri II – 2022-2023. Për më tepër klikoni këtu 
  • Master Shkencor në Aktiviteti Fizik dhe Shëndeti, Semestri II – 2022-2023. Për më tepër klikoni këtu 
Blog Attachment