VITI I RI AKADEMIK 2016-2017

fvfr lajme2

Viti i ri akademik 2016-2017 nis ditën e enjte, datë 20 tetor 2016. Rektorati i Universitetit të Sporteve të Tiranës i uron studentëve dhe stafit një vit sa më të mbarë.

Blog Attachment